POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 
Prelucrarea datelor cu caracter personal
  
Compania prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. 
 
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa in scris pe adresa de e-mail comenzi@arhidesign.ro. De asemenea, clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.
 
Numarul de inregistrare al companiei in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este 30261.
 
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
 
Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Navigand pe acest website, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
 
Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.
 
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser. Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute o data ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website ('cookie-uri permanente'). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
 
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
  • Colectarea de date cu caracter personal
 
Arhi Design poate colecta de la dvs. date cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de comanda prezentat pe website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.
 
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
  • Pentru a ne asigura ca pagina web este relevanta nevoilor dumneavoastra
  • Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului
  • Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati
 
Arhi Design colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. Arhi Design poate folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • Pentru a imbunatati securitatea accesului
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun
 
In diferite sectiuni din site se gasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj e-mail. Adresa dvs. de e-mail este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dvs. este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dvs. de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact”, iar Arhi Design le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dvs.
 
Arhi Design poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Arhi Design si ale site-urilor sale web sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.
 
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
Arhi Design nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
 
Colectarea de date cu caracter personal pe pagina de plata
Pentru efectuarea unei plati, sunt necesare date cu caracter personal. La plata prin credit card, formularele de plata online prezentate, atunci cand efectuati o tranzactie e-Commerce pe website trebuie completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.
 
Datele cu caracter personal introduse pe site-ul secure.mobilPay.ro sunt intrebuintate pentru:
  • facturarea produselor / serviciilor comandate de catre dvs.
  • livrarea acestora
  • efectuarea platii online
  • asigurarea securitatii tranzactiei e-Commerce / platii online prin aplicarea de filtre antifrauda
 
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dvs. in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor Legii 506/2004, catre institutiile abilitate.
 
Prin continuarea procesului de comanda pe acest site, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. ARHI DESIGN S.R.L., in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 30261.
 
Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
Arhi Design SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
  • realizarii de analize / rapoarte
  • realizarii de informari
  • publicarii, promovarii, ofertarii produselor / serviciilor oferite de catre Arhi Design SRL
             
Securitatea datelor colectate
Arhi Design SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare.
 
Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci cand si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre societatea Arhi Design SRL este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.
 
Legaturi externe
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Arhi Design SRL, website-uri pe care credem ca le veti aprecia ca fiind utile. Daca accesati aceste link-uri, veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Arhi Design SRL.
 
Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Arhi Design SRL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.
 
Termeni si conditii de utilizare
Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului / vizitei dvs. pe site.
 
Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Arhi Design SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Arhi Design SRL.