TERMENI SI CONDITII

 

Va rugam sa cititi cu atentie acest grup de termeni si conditii, inainte de a utiliza acest website sau de a initia cumparari ale produselor prezentate. Toti utilizatorii declara ca inteleg intreg continutul si sunt de acord cu faptul ca accesul si folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni si conditii enuntati in continuare si altor legi aplicabile conform legislatiei in vigoare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii, va rugam sa nu utilizati acest website.

 

1. Definitii

Website = adresa www pe care va aflati in acest moment

Compania = S.C. Arhi Design S.R.L.

Client = orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza website-ul si / sau comanda prin intermediul lui

Grup de termeni si conditii = contract la distanta intre client si compania noastra

Website-ul poate sa nu fie disponibil pe orice browser de internet, mai ales pe versiuni mai vechi. Daca este cazul, va rugam sa accesati folosind alt browser. 

Pentru comenzi, ne puteti contacta de asemenea si prin telefon, fax sau e-mail.

Arhi Design S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati acceptat sa le respectati prin bifarea casutei dedicate inainte a apasa butonul Cumpara.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul:

 • date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 • stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 • operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
 • date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 • date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
 • date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

2. Licente de utilizare

Arhi Design S.R.L. va acorda o licenta limitata pentru a accesa / vizita site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Arhi Design S.R.L.. Aceasta licenta nu include:

 • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site;
 • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
 • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Arhi Design S.R.L. va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina de home a site-ului, atata vreme cat acest link nu descrie Arhi Design S.R.L. sau un partener / afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Arhi Design S.R.L. fara acordul prealabil scris al Arhi Design S.R.L.. Continutul site-ului, integral si / sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale, fara acceptul scris prealabil al Arhi Design S.R.L.

3. Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

4. Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Arhi Design S.R.L. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailing-uri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. Arhi Design S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Arhi Design S.R.L. si partenerilor/afiliatilor sai licenta / dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Arhi Design S.R.L. si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Arhi Design S.R.L. sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

5. Copyright

Intregul continut de pe acest website (care include, dar nu se limiteaza la): texte, grafice, fotografii, produse, coduri, idei, poze, video, sunete sunt proprietatea SC Arhi Design SRL (denumita in continuare compania) - ALL RIGHTS RESERVED, cu urmatoarele date de identificare: RO 3069820, J16/3323/1992, str. Caracal, nr. 254, com. Malu Mare, jud. Dolj. Compania nu garanteaza ca website-ul si continutul acestuia nu contine erori sau ca intregul continut este 100% corect si valid. Clientii companiei au dreptul de a copia si printa continutul website-ului sau portiuni din acesta pentru unicul scop de a plasa o comanda in cadrul companiei noastre. Nu este sub nici o forma permisa preluarea continutului de pe acest website in scopuri comerciale.

6. Marci inregistrate

Toate brand-urile, marcile, denumirile, folosite in cadrul acestui website sunt marci inregistrate ale companiei si / sau colaboratorilor, fiind protejate de catre legile in vigoare.

Marca Arhi Design S.R.L. este o marca inregistrata si este detinuta de catre Arhi Design S.R.L.. Domeniul acestui website este detinut de catre Arhi Design S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Arhi Design S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Arhi Design S.R.L., conform cu cele de mai sus.

7. Garantii oferite de website

Site-ul este furnizat de catre Arhi Design S.R.L. Sub forma sa actuala pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” fara nici un tip de garantii, exprimate sau interpretate. Arhi Design S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Arhi Design S.R.L. sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Arhi Design S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Arhi Design S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Arhi Design S.R.L. nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Oferim garantia oferirii banilor inapoi 100% pe comanda plasata si achitata indiferent de modalitatea de plata, in urmatoarele conditii dovedibile, de livrare neconforma cu specificatiile, dintr-o eroare de operare. Returnarea banilor, in situatiile mentionate mai sus, se poate efectua doar in conditiile mentionate in articolul "Reclamatii livrare" din acest grup de termeni si conditii. Garantia banilor inapoi se poate oferi doar dupa returnarea produselor deja livrate, alaturi de toate documentele primite (in conditiile de returnare mentionate in art. 9): factura, ambalajul integral (produsele consumabile in varianta sigilata, in stare intacta, in caz contrar suma nu poate fi returnata pentru produsul respectiv) etc. 

Oferim garantia produsului disponibil in stoc furnizor la un moment dat, insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare.

8. Garantia produselor

Produsele comercializate pe acest website beneficiaza de garantie in baza H.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Se va raspunde la solicitarea de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de vanzator daca solicitarea este bine intemeiata. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri etc.

9. Produse disponibile

Trebuie sa aveti peste 18 ani pentru a putea comanda de pe acest website. Specificatiile produselor disponibile pe website sunt mentionate in pagina fiecarui produs disponibil. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat, compania nu are obligatia de a anunta clientul de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment - compania nu are obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile - se respecta intocmai valoarea produsului final si aspectul / caracteristicile generale.

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari

Daca optional notati data de nastere la momentul comenzii, veti primi prin email, la prima aniversare din momentul inscrierii un voucher, in suma fixa de 30 lei, care se acorda pentru orice comanda mai mare sau egala cu 100 lei. Valabilitatea acestui voucher este de 30 zile de la data primirii.

Comenzile care depasesc 30 lei total valoric marfa (dupa ce au fost scazute eventuale alte discounturi sau vouchere) beneficiaza de transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei (atata timp cat exista ca adresa fizica reala inscrisa in sistemul funciar).

10. Metode de comanda

10.1. Comenzi telefonice

Reprezentantii nostri pot prelua oricand comanda la telefon. Oricare ar fi produsele de interes, ne puteti suna oricand pentru a raspunde la orice tip de intrebari si pentru a prelua comanda. Dupa primirea confirmarii pe e-mail, clientul are obligatia sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

Modalitati de plata pentru comenzi telefonice:

 • Ramburs
 • Plata Online
 • Transfer Bancar

10.2. Comenzi prin e-mail

Comenzile prin e-mail sunt preluate, procesate si plasate direct in sistemul nostru de catre agentii nostri. Este de ajuns sa trimiteti datele de contact, datele de livrare si produsul dorit, iar de restul ne ocupam noi. Clientul are obligatia ca dupa primirea instiintarii de inregistrare a comenzii pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei.

Modalitati de plata pentru comenzi prin e-mail:

 • Ramburs
 • Plata Online
 • Transfer Bancar

10.3 .Comenzi online

Pentru a comanda online pe website trebuie sa:

 • alegeti produsul dorit
 • cititi cu atentie specificatiile, descrierea produsului, pretul si disponibilitatea lui
 • daca este produsul potrivit, adaugati produsul in cos

In acest punct puteti finaliza comanda:

 • alegeti daca doriti factura pe persoana juridica sau persoana fizica
 • completati datele de facturare/livrare ale dvs.
 • notati mesajul atasat comenzii si orice alte comentarii la "Observatii" (daca e cazul)
 • selectati metoda de plata
 • revizuiti cu atentie inca o data comanda la nivel de bucati comandate, pret, taxe, Total de plata
 • apasati butonul "Cumpara". Prin apasarea butonului acceptati prin acest lucru existenta unei tranzactii financiare intre dvs. si compania noastra. dupa ce veti citi Termenii si Conditiile, tebuie sa bifati casuta dedicata. Prin bifare va dati acordul ca ati inteles si sunteti in totalitate cu acesti termeni si conditii. In caz contrar nu se poate finaliza procedura de cumparare.

Veti primi un e-mail de instiintare ca a fost inregistrata comenda plasata. Clientul are obligatia ca dupa primirea informarii de inregistrare de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite.  Compania nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei. In anumite cazuri, operatorii nostri va pot contacta telefonic pentru confirmarea comenzii plasate sau pentru a va pune la dispozitie informatii diverse legate de comanda plasata. In cazul in care comanda este procesata si pregatita pentru livrare veti primi un email cu informarea status comanda: finalizata.

11. Livrare produse

11.1. Zone deservite

Arhi Design SRL ofera livrare oriunde in Romania.

11.2. Metode de livrare

Efectuam livrari in 72 de ore de la primirea comenzii, in conditiile enuntate mai jos (comenzile se pot prelua non-stop pe website).

 • comanda sa fie primita si achitata pana la orele 14:00
 • livrarile se pot efectua in functie de programul Urgent Curier, de luni pana vineri 09:00 -15:00, si sambata intre 09:00 - 13:00
 • orele de livrare nu pot fi garantate
 • datele de livrare si de contact la adresa sa fie complete si corecte

11.3. Timp de livrare

Facem constant eforturi pentru a respecta timpii de livrare, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu dvs. ca si client.

Este foarte important sa ne oferiti datele de livrare si contact corecte si complete, pentru a nu intarzia livrarea. Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora/in perioade foarte aglomerate etc.

11.4. Tarife de livrare

Tarifele de livrare difera pentru fiecare comanda in parte, in functie de greutate finala a coletului. Tariful de transport este afisat in cadrul fiecarei comenzi in parte, si este de 14 lei pentru platile efectuate prin transfer bancar, 17 lei pentru comenzile platite online si 20 lei pentru ramburs (TVA inclus pentru orice tarif), pana la incidenta greutatii de 3 Kg. Orice kilogram suplimentar va fi taxat cu 0,86 lei (TVA inclus).

11.5. Metode de ambalare

Toate produsele sunt ambalate cu atentie in cutii CO3.

Toate produsele sunt impachetate in ambalaje protectoare, pentru a evita defectiuni sau spargeri.

11.6. Riscuri de livrare

in cazul in care persoana mentionata ca si destinatara in comanda dvs nu este gasita la adresa / este acces restrictionat in locatie / adresa este o companie, un spital etc, curierii Urgent Curier vor lasa pachetele / produsele comandate la vecini / receptie / portari, urmand ca persoana ce a ridicat coletul sa mentioneze pe fisa de livrare numele complet si semnatura, pentru a putea fi identificata. In aceste conditii comanda dvs. este considerata livrata. In cazul refuzului de primire, Arhi Design nu isi asuma nicio raspundere cu privire la o noua data de livrare, ea urmand a fi stabilita de comun acord intre parti cu o noua achitare a contravalorii transportului, de catre client. Arhi Design va face toate demersurile necesare pentru a comunica catre client situatia ce ia nastere in urma refuzului de primire al comenzii de catre destinatar in vederea solutionarii acesteia in masura posibilitatilor.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic sau prin SMS inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "colet".

Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte aglomerate. Expeditia comenzii in cauza se poate redirecta contra cost catre o noua locatie cu livrare in termen de 72 de ore. Nu poate fi considerata nelivrata o comanda aflata intr-o astfel de situatie. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor. Solicitarea poate fi telefonica (0.351.405.469), prin email (comenzi@arhidesign.ro).

12. Metode de plata

12.1. Card bancar

La plasarea comenzii, alegeti metoda de plata Plata Online, iar dupa finalizarea comenzii veti fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Va rugam sa introduceti cu atentie datele cardului. Urmariti cu atentie mesajele de pe ecarn si asigurati-va ca ultimul mesaj este de confirmare a platii efectuate si nu este un mesaj de eroare a efectuarii platii.

12.2. Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv o plata prin banca - O.P. (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care aveti deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiteti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate va integra comanda spre procesare.

Datele noastre pentru efectuarea platii sunt:

SC Arhi Design SRL

RO 3069820, J16/3323/1992

IBAN RO82BRDE170SV24847101700

BRD - Sucursala Craiova

12.3. Ramburs

Acceptam plata la livrare / ramburs catre curierul care face livrarea.

13. Facturare plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Arhi Design este platitoare de TVA. Orice comanda plasata pe website se achita inainte sau la livrare, in conditiile mentionate anterior. Arhi Design va emite catre client o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Factura fiscala se emite pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica). Conform  articolului 155, alineatul 6 din Codul fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii", iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice". Arhi Design nu isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura fizica, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, Arhi Design poate trimite clientului factura fizica semnata si stampilata in termen de 7 zile de la emitere sau prin curierat cu plata la destinatar, pentru orice localitate din tara. Chitanta este eliberata doar pentru platile cash. La incasarea banilor ramburs de cate curier, acesta va elibera chitanta doveditoare in numele Arhi Design.

14. Returnare produse

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire conform O.U 34/2014.

Produsele se returneaza doar in ambalajul original, continand (de preferat) toate partile/elementele/accesoriile initiale.

Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa SC Arhi Design SRL, str. Caracal, nr.254 com. Malu Mare, jud. Dolj, prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana.

Transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire si va avea obligatoriu bifata optiunea de deschidere a coletului la primire.

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si formularul de retur completat, semnat de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului la distanta si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

Suma platita va fi rambursata integral, in 14 zile lucratoare de la primirea integrala a coletului de retur si formularului deretur prin care denunta contractul (daca cele doua vin separate, cele 14 zile trec de la ultima care a fost primita).

Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de urgenta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c si completata de O.U 34/2014).

15. Reclamatii livrare

Pentru reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail comenzi@arhidesign.ro (persoana de contact Popa Andra - coordonator marketing). Este necesar ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon si, eventual, adresa de e-mail, numarul comenzii). O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat / maxim 10 zile de la livrarea produselor comandate, exceptand cazurile in care este prevazut altfel in contract pentru situatii specifice. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 14 zile lucratoare. 

16. Anulare comenzii

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la comenzi@arhidesign.ro la cel mult 12 ore de la plasarea comenzii si numai in cazul in care comanda n-a fost deja livrata curierului, semnalizata prin primirea de catre client a unui email cu mentiunea status comanda: finalizata.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, compania va returna clientului contravaloarea comenzii, in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea solicitarii in scris.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim o ora inaintea orei de livrare catre curier.

17. Confirmari de comanda si livrare

17.1. Confirmari de comanda

Clientul va primi doar prin e-mail confirmarea unei comenzi noi plasate prin sistemul website-ului, impreuna cu un numar unic de comanda. Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a sesiza angajatii companiei in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice astfel de sesizare se va face prin e-mail sau telefonic, mentionandu-se numarul unic de comanda primit. Ulterior oricarei modificari in cadrul comenzii, angajatii companiei vor notifica in scris clientul, prin actualizare la comanda sa, de cele discutate (in scris sau telefonic).

17.2. Probleme livrare comanda

Pot exista situatii in care destinatarul sa nu fie gasit la adresa sau ca acesta sa refuze primirea coletului. In acest caz, angajatii companiei vor proceda conform uneia dintre solutiile enuntate mai jos, in functie de situatia survenita:

 • destinatarul nu este la adresa - coletul va fi predat, pe baza de semnatura si preluare de nume / prenume, unei alte persoane aflate in locatie (vecin, coleg, ruda, sot / sotie etc.)
 • destinatarul nu este la adresa si nici altcineva in locatie - se va incerca o noua livrare in cursul aceleasi zile, in cazul in care traseul livratorului permite; se va incerca o noua livrare a doua zi; se vor incerca maxim 3 livrari la aceeasi adresa, urmand a se lua legatura cu clientul, pentru noi indicatii; in cazul in care nici dupa cele 3 incercari livrarea nu este posibila, atunci clientul este de acord sa renunte la pretentia de a i se returna banii daca plata a fost efectuata deja.
 • destinatarul refuza primirea coletului - angajatii companiei vor lua legatura cu clientul pentru alte directive de livrare; in acest caz comanda nu poate fi anulata si nici nu se pot returna banii clientului.
 • in cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

18. Confirmari de livrare

Clientul va primi prin e-mail confirmarea de livrare a comenzii fara a fi mentionat numele persoanei care a primit coletul. In cazul in care se doreste aceasta informatie, clientul poate oricand solicita acest lucru prin e-mail sau telefonic angajatilor companiei.

19. Cesionare si subcontractare

Compania poate cesiona si / sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Compania va fi intotdeauna responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

20. Confidentialitate si publicitate

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice nici una dintre informarile primite de la companie.

Toate informatiile de orice natura furnizate de catre client companiei si cele furnizate de companie clientului, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al companiei. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare companiei, facute de catre client fara acordul companiei, pot atrage dupa ele apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

21. Termene si penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si / sau pornire a comenzii, compania este obligata sa anunte clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Se va incerca solutionarea unor eventuale probleme doar pe cale amiabila. In cazul in care compania primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

In cazul in care clientul intarzie din vina sa, sa plateasca produselor solicitate in termenul prevazut in factura emisa de companie, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.

22. Respectarea legilor si standardelor

Compania va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate in munca, mediu.

23. Raspundere

Compania nu poate fi tinuta responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

24. Incalcare prevederi si drepturi

Daca compania nu executa obligatiile sale, clientul va notifica compania asupra acestei neindepliniri in scris pe e-mail: comenzi@arhidesign.ro. Un plan de actiune va fi validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

25. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

26. Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente din orasul Craiova.

27. Prevederi diverse

Daca una sau mai multe prevederi al prezentului grup de termeni si conditii de vanzare sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Compania si clientul vor fi considerati contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile acestui website inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

28. Consimtaminte

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest grup de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca clientul comanda / achita produse in cadrul acestui website sau nu. Ca Utilizator, intelegeti şi sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastra si despre livrare.

29. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania prelucrează datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa in scris pe adresa de e-mail: comenzi@arhidesign.ro. De asemenea, clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

Numarul de inregistrare al S.C. Arhi Design S.R.L. in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este 30261.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Navigand pe acest website, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser. Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute o data ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website ('cookie-uri permanente'). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse in orice moment de utilizator, folosind setarile browserului.