CUM LIVRAM

 
Livrare comenzi
Comenzile pot fi plasate online pe website non-stop. Comenzile sunt procesate de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 14:00, iar sambata intre 09:00 - 13:00, si transferate catre curier pentru livrare oriunde in Romania.
Programul de livrare este de luni pana vineri intre 09:00 - 16:00, iar sambata intre 09:00 - 13:00. Orele de livrare nu sunt garantate, acestea sunt doar orientative. Veti primi automat mesaj pe telefon cu ora de livrare a coletului.
 
Pentru relatii cu clientii privind comenzile online, ne puteti contacta de luni pana vineri intre 
09:00 - 17:00, prin e-mail la comenzi@arhidesign.ro sau la telefon 0351.405.469 (tarif normal).
 
Costurile de transport
Costurile de livrare sunt suportate de catre client si nu difera de suma specificata in comanda. Costurile de livrare sunt in cuantum de 14 lei pentru platile efectuate prin transfer bancar, 17 lei pentru comenzile platite online si 20 lei pentru ramburs (TVA inclus pentru oricare din tarife), pentru un colet cu greutatea maxima de 3 kg. Pentru fiecare kilogram suplimentar se adauga valoarea de 0.86 lei cu TVA inclus. In cazul in care coletul dvs. depaseste greutatea standard, veti fi contactat telefonic de unul dintre reprezentantii nostri si vi se va comunica suma totala de plata. 
 
Confirmarea comenzii 
Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare pe e-mail. Va rugam sa cititi cu atentie datele si sa ne contactati in cel mai scurt timp daca constatati anumite greseli cu privire la produsele comandate, pret sau datele personale.Comanda va fi livrata in maxim 72 de ore.
 
Modificarea comenzii
Comanda poate fi modificata in cazul in care aceasta nu a fost deja procesata si transferata catre curier. Pentru acest lucru va rugam sa ne transmiteti cererea dvs. pe comenzi@arhidesign.ro, sau la telefon 0351.405.469 (tarif normal).
 
Cumularea comenzilor
Comenzile catre aceeasi persoana, cu aceeasi adresa de livrare, pot fi cumulate atata timp cat comanda nu a fost procesata si data spre livrare. Pentru a verifica acest lucru, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@arhidesign.ro, sau la telefon 0351.405.469 (tarif normal). In cazul in care cele 2 comenzi depasesc greutatea maxima de 3 kg, la costul transportului creste pentru fiecare kilogram suplimentar. Pentru tarife consultati articolul "Livrare comenzi".
 
Anularea comenzii
Comanda poate fi anulata in conditiile in care nu a fost predata catre curier, printr-un e-mail la comenzi@arhidesign.roDupa ce anularea comenzii a fost procesata veti fi notificat printr-un e-mail.
 
Livrare gratuita
Pentru comenzi mai mari de 50 lei ca valoare totala de marfa din care s-a scazut deja discountul (daca este cazul), transportul este GRATUIT.
 
Returnarea produselor
Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire. Pentru retur, va rugam sa ne instiintati in prealabil printr-un e-mail la comenzi@arhidesign.ro si sa ne livrati produsele intacte in ambalajul original, continand preferabil toate elemente si accesoriile initiale, catre SC Arhi Design SRL. Transportul coletului de retur va fi suportat de client si va avea obligatoriu bifata optiunea de deschidere a coletului la primire.
 
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si Conditii din cadrul acestui site.