Cum comanzi

 

Alegerea produselor

Dupa vizualizarea produselor pe care doriți să le achiziționați și informarea despre caracteristicile fiecărui produs în parte, apăsați butonul "Adaugă în coș".


Coșul de cumpărături

După alegerea unui produs veți fi redirecționat către coșul de cumpărături. Dacă doriți să vă continuati căutarea și să adăugati și alte produse, puteti reveni la pagina dorită prin apăsarea butonului Continuă Cumpărăturile. Produsele selectate vor rămâne în cos și puteți să reveniți oricând doriți apăsând butonul roșu din dreapta sus al paginii pe care vă aflați, după care selectați "Vezi cosul" pentru a vedea costul final sau pentru a șterge un produs sau a crește cantitatea sau apăsați butonul "Finalizează" pentru a merge mai departe la finalizarea comenzii și stabilirea termenilor de livrare.

Toate prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Pentru a putea beneficia de discount (dacă este cazul) este nevoie să îl inserați în câmpul destinat din coșul de cumpărături, apoi apăsați butonul "Aplică cupon" apoi "Finalizează" pentru a trece la pasul următor. 


 

Date personale

Puteți alege dacă doriți factura pe persoana fizică, persoană juridică sau ONG. Vă rugăm să completați cât mai complet și corect datele dumneavoastră de contact și modalitatea de plată: Ramburs, Plata Online sau Transfer Bancar. Toate câmpurile sunt obligatorii. Dacă aveți anumite specificații, vă rugăm să completați în câmpul "Observații". După ce ați verificat datele introduse și produsele din comandă, bifați căsuța de confirmare că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile contractuale și apoi apăsați butonul "Cumpără"  pentru a trimite comanda. Prin apăsarea butonului "Cumpără" acceptați că va avea loc o plată din partea dvs. către compania noastră, conform cu Totalul de plată afișat deasupra butonului "Cumpără".

Confirmare comandă

După ce am primit comanda dumneavoastră, veți primi un e-mail prin care sunteți inștiințat că a fost înregistrat comanda dvs. După ce comanda a fost procesată, veți fi inștiințat prin e-mail că s-a confirmat comanda și că status-ul ei este: Finalizată. Puteți fi inștiințat și telefonic în momentul în care coletul a fost predat către curier și vi se va comunica termenul de livrare.
 
Metode de comandă
 
Comenzile online nu se preiau telefonic. Comenzile se dau strict pe site-ul nostru. Clientul are obligația ca după primirea înstiințării de înregistrare a comenzii noi pe e-mail, să verifice cu atenție toate informațiile și să notifice imediat angajații nostri de eventuale erori survenite. Compania Arhi Design nu va fi ținută responsabilă pentru orice întârzieri sau greșeli de comunicare cauzate de greșeli ale clientului, omisiuni, întreruperi, ștergere de fișiere din e-mail, erori, defecțiuni, viruși, întârzieri în operare sau transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forțe majore, erori de comunicație, furt, distrugere sau acces neautorizat în bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.
           
Comenzile prin e-mail sunt preluate, procesate și plasate direct în sistemul nostru de către agenții nostri. Este de ajuns să trimiteți datele de contact, datele de livrare și produsul dorit, iar de restul ne ocupăm noi. După primirea confirmării pe e-mail, clientul are obligația să verifice cu atenție toate informațiile și să notifice imediat angajații companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi ținută responsabilă pentru orice intârzieri sau greșeli de comunicare cauzate de greșeli ale clientului, omisiuni, întreruperi, ștergere de fișiere din e-mail, erori, defecțiuni, viruși, întârzieri în operare sau transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forțe majore, erori de comunicație, furt, distrugere sau acces neautorizat în bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei.
 
Modalități de plată pentru comenzi prin e-mail:
 • Ramburs
 • Plata Online
 • Transfer Bancar
 
Comenzi online
Pentru a comanda online pe website trebuie să:
 • alegeți produsul dorit
 • citiți cu atenție specificațiile, descrierea produsului, prețul și disponibilitatea lui
 • dacă este produsul potrivit, adăugați produsul în cos
În acest punct puteți finaliza comanda:
 • alegeți dacă doriți factură pe persoană juridică sau persoană fizică
 • completați datele de facturare/livrare ale dumneavoastră.
 • notați mesajul atașat comenzii și orice alte comentarii la Observații
 • selectați metoda de plată
 • revizuiți cu atenție încă o dată comanda la nivel de bucăți comandate, preț, taxe, Total de plată
 • bifați casuța termeni și condiții pentru a confirma acceptul dvs. legat de condițiile contractului la distanța încheiat între noi părțile și apăsați butonul "Cumpără"
     
Veți primi un e-mail de inștiințare că a fost înregistrată comanda plasată. Clientul are obligația ca după primirea înștiințării de înregistrare de comandă nouă pe e-mail, să verifice cu atenție toate informațiile și să notifice imediat angajații companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi tinută responsabilă pentru orice întârzieri sau greșeli de comunicare cauzate de greșeli ale clientului, omisiuni, întreruperi, ștergere de fișiere din e-mail, erori, defecțiuni, viruși, întârzieri în operare sau transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forțe majore, erori de comunicație, furt, distrugere sau acces neautorizat în bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.
 
Pentru detalii, vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea Termeni și Condiții din cadrul acestui site.