Cum livrăm


Zone deservite

Arhi Design SRL oferă livrare prin curier oriunde în România.

Metode de livrare

Efectuam livrări în 72 de ore de la primirea comenzii, în condițiile enunțate mai jos (comenzile se pot prelua non-stop pe website).

- livrările se pot efectua în funcție de programul curierului, de luni până vineri.

- orele de livrare nu pot fi garantate, depinzând unilateral de curier;

- datele de livrare, facturare și de contact să fie complete și corecte.

Datele cu caracter personal completate în procesul de plasare a comenzii vor fi utilizate doar în temeiul legii, cu scopul întocmirii facturii fiscale, a chitanței doveditoare de plată și a datelor logistice de livrare a comenzii.

Orice alt scop (precizat expres), face obiectul unui acord voluntar din partea dvs. într-o altă secțiune a site-ului din cadrul contului înregistrat de dvs. și se realizează doar prin bifarea unor casuțe dedicate. În orice moment această confirmare de prelucrare a datelor personale în alte scopuri decât cele prevazute de legile comerciale poate fi revocată de către client, unilateral, prin debifarea casuțelor din secțiunea dedicată respectivului client înregistrat.

Timp de livrare

Facem constant eforturi pentru a respecta timpii de livrare, însa acest lucru nu este tot timpul posibil în condiții de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabilă sau alte condiții de forță majoră.

În situații de acest tip se va incerca o nouă livrare la data la care este posibil, menținându-se legătura cu dvs. în calitate de client.

Este foarte important să ne oferiti datele de livrare și contact corecte și complete, pentru a nu întârzia livrarea.

Anumite livrări pot fi amânate sau chiar anulate în condiții de forță majoră/în perioade foarte aglomerate etc., motiv pentru care veți fi informat telefonic sau prin e-mail despre acest aspect. Arhi Design nu va fi în niciun fel responsabilă pentru anumite pierderi ale clientului datorită amânării sau anulării unor livrări din partea noastră.

Tarife de livrare

*Transportul este gratuit pentru o valoare a coșului de peste 100 de lei, dacă coletul nu depăsește 5 Kg sau nu există kilometri suplimentari.Tarifele de livrare sunt specificate în mod clar în cadrul plasării comenzii. Tariful de transport este afișat în cadrul fiecărei comenzi în parte (TVA inclus).

Peste 5 kg coletul se va taxa suplimentar cu 15.00 lei.

Metode de ambalare

Toate produsele sunt ambalate cu atenție în cutii CO3 (carton ondulat în trei straturi). Toate produsele sunt împachetate în ambalaje protectoare, pentru a evita defecțiuni sau spargeri.

Riscuri de livrare

În cazul refuzului de primire, Arhi Design nu își asuma nici o răspundere cu privire la o noua dată de livrare, ea urmând a fi stabilită de comun acord între părți cu o nouă achitare a contravalorii transportului, de către client.

Arhi Design va face toate demersurile necesare pentru a comunica către client situația ce ia naștere în urma refuzului de primire al comenzii de către destinatar în vederea soluționării acesteia în măsura posibilităților.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic sau prin SMS înaintea livrării, pentru stabilirea traseului de distribuție. Destinatarului nu i se va comunica în avans ce anume urmează să primească, folosindu-se termenul general de "colet".

Compania noastră nu își asumă nici o obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informațiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situații de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresă, perioade foarte aglomerate.

Expediția comenzii în cauză se poate redirecționa contra cost către o nouă locație cu livrare în termen de 72 de ore.

Nu poate fi considerată nelivrată o comandă aflată într-o astfel de situatie.

Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienților nostri atunci când ne sunt solicitate și să facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor. Solicitarea poate fi telefonică (0351.405.469) sau prin e-mail, la adresa următoare: comenzi@arhidesign.ro