Securitate plăți

 

 

Securitatea datelor dvs. este foarte importantă. Compania procesează toate datele de card prin partenerul de încredere Mobil Pay. Datele cardului cu care plătiți online nu sunt stocate pe website-ul nostru și nici nu pot fi accesate de către angajații Arhi Design. Introducerea datelor de card se efectuează pe serverele securizate Mobil Pay, pentru un plus de siguranță.

 
MobilPay trimite, securizat și fără a stoca pe servere, informațiile introduse de dvs. către banca procesatoare care le direcționează către banca emitentă a cardului. Banca emitentă aprobă sau refuză plata. Toate informațiile introduse pe serverele MobilPay sunt criptate folosind SSL. 
 
Protocolul Secure Sockets Layer (SSL) a devenit standardul universal în online pentru autentificarea și criptarea comunicării între utilizatori și serverele web. O conexiune criptată SSL presupune ca toate informațiile schimbate între client și server să fie criptate de către expeditor și decriptate de către destinatar, protejând astfel datele de orice terț care ar incerca interceptarea lor. Clienții pot în acest fel să trimită date confidențiale, cum ar fi informațiile cardului, către un website, având garanția ca SSL le va păstra confidențialitatea. Datele de card nu sunt și nici nu vor fi vreodată expuse unei alte persoane, iar transmiterea lor se face doar criptat. Serverele sunt scanate zilnic împotriva vulnerabilităților de orice fel.
 
Pentru un nivel maxim de securitate, recomandăm înrolarea cardului în 3D Secure, online, la banca emitentă. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltate de Visa și MasterCard care, concret, vă oferă posibilitatea de a stabili o parolă suplimentară pe care o veți folosi doar la plata online. Astfel, chiar dacă vă pierdeți cardul, fără această parolă, el nu va putea fi folosit pentru a plăți online.
 
Card Code Verification sau CCV/CVV2, reprezintă un cod de trei sau patru cifre situat pe spatele cardului sau pe fața acestuia, după numele posesorului de card, folosit ca instrument suplimentar de verificare a validității cardului.
MobilPay a dezvoltat filtre avansate antifraudă cu scopul de a identifica și de a preveni tranzacțiile ce ridică suspiciuni. Pe baza unor studii avansate și a unor analize comportamentale, adăugându-și experiența acumulată, au creat un sistem flexibil și puternic, configurabil în vederea prevenirii fraudelor pentru fiecare tranzacție. Orice tranzacție semnalată drept suspectă va fi analizată și verificată suplimentar de către departamentul antifraudă al MobilPay.
 
Vă puteți adresa oricând suportului pentru probleme plăți online Mobil Pay la telefon 
021-527.77.27 (tarif normal).
 
Pentru detalii, vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea Termeni și Condiții din cadrul acestui site.