Despre noi

Societatea ARHI DESIGN a fost înființată în anul 1992 și face parte dintr-un grup de firme care împreună au o cifră totală de afaceri ce depășește 15.000.000 euro anual, coordonate de același acționariat și din care ARHI DESIGN realizează mai mult de 3.000.000 euro anual. Cu un număr de peste 80 de angajați doar în firma Arhi Design, implicați în management, producție, servicii, vânzări, distribuție și marketing am reusit să oferim clienților produse și servicii complete în domeniile de interes.


Vezi prezentarea Arhi Design

Compania ARHI DESIGN are ca domeniu principal de activitate, producția și distribuția unui vast sortiment de produse de papetărie și birotică, fiind al doilea producător de caiete din România.

ARHI DESIGN comercializează peste 2000 de articole, mai mult de jumătate produse în fabrica proprie și restul importate direct de la producători de renume.

În portofoliul societății există peste 2500 de clienți permanenți, printre care se numără și marile rețele de magazine, precum Metro, Selgros, Remarkt, Cora, Auchan, Kaufland, Supeco, Dedeman, Penny, precum și Centre de Librării zonale din țară.

Activitatea firmei ARHI DESIGN se desfășoară într-o structură industrială modernă, unde mai mult de 2.000 mp au ca destinație exclusivă producția de articole de papetărie, folosind tehnologii avansate și echipamente performante.

* * *

În toți acești ani de activitate, ARHI DESIGN a dezvoltat relații comerciale cu parteneri din Germania, Italia, Turcia, China, Ucraina și Rusia, atât în ce privește importul de articole de papetărie și birotică, cât și în ce privește importul de materii prime necesare activității de producție.

În continuare prezentăm o clasificare succintă a produselor pe care ARHI DESIGN le oferă mereu tuturor clienților:

Produse papetărie - producție proprie:

Produse papetărie și birotică - indigene și import Italia, Turcia, China, Germania:

Eficiența activității ARHI DESIGN derivă și dintr-o disponibilitate constantă a stocului de produse precum și prin existența unui parc propriu de van-uri, dubițe și autoturisme, cu ajutorul cărora se asigură o distribuție rapidă către orice destinație din țară.

Succesul în afaceri și dezvoltarea societății în tot acest timp, dar mai ales atenția particulară pe care ARHI DESIGN o acordă fiecărui client, ne determină să credem că vom reuși să fim apreciați în continuare ca un bun partener de afaceri.

Cu stimă,
Echipa Arhi Design

Mențiuni:
Fotografiile produselor au caracter informativ și pot să difere de produsul real sau să conțină accesorii neincluse în pachetul standard ale produselor. Aceste poze, având un caracter informativ, ele nu reprezintă obligație contractuală.