blog 8

3 idei distractive pentru un Paste creativ


Acest topic este despre copilarie, despre activitati distractive si idei creative pe care le poti pune in practica cu un strop de indemanare si entuziasm!

Atat sarbatoarea Pastelui cat si vacanta copiilor se apropie cu pasi repezi. Dupa cum bine stim, sarbatorile sunt minunate pentru ca le petrecem alaturi de cei dragi.

Si cum sarbatorile sunt pentru a crea amintiri dragi, venim cu o propunere de a petrece timp distractiv si creativ impreuna cu cei mici.

Hartia creponata - noul trend in decorarea oualor de Paste


Fii creativ de Paste! Invata sa vopsesti ouale cu hartie creponata si surprinde-ti familia intr-un mod inedit!

Pentru aceasta activitate vei avea nevoie de urmatoarele:


Pasi de urmat:


Ghirlanda de Paste


In asteptarea iepurasului care aduce cadourile de Paste, ii poti provoca pe cei mici la activitati distractive care sa le puna imaginatia la contributie. Realizati impreuna o ghirlanda din figurine buretate cu iepurasi sau oua.

Iata de ce ai nevoie:


Pasi de urmat:


Ouale pictate prind viata


Ouale pictate prind viata - ele sar dintr-un loc in altul, se ascund in iarba si asteapta sa fie gasite ca niste comori veritabile de copiii care in ziua de Paste merg la vanatoarea de oua colorate si frumos incondeiate.


Daca si tu crezi in aceasta poveste, suprinde-ti prichindeii cu un set pictura 2 oua saltarete de la Arhi Design.

Setul contine:

Pentru a le usura munca celor mici, puteti folosi un creion cu ajutorul caruia sa le trasati modelul pe care doresc sa-l picteze pe oua.

Contul meu Caută 0 lei