blog 5

Invitatie la joaca - Activitati interactive pentru copii in vacanta de vara

Imediat ce clopotelul suna finalul ultimei zi din an, pentru toti elevii incepe cea mai dorita perioada a anului: vacanta mare.

Pentru cei mai mici dintre scolari, aceasta perioada este o nesfarsita distractie presarata cu diverse activitati interactive si ateliere creative.

In ultimii ani, atelierele creative sau workshopurile artistice au devenit tot mai populare atat in randul copiilor cat si in cel al adultilor. Fie ca vorbim despre pictura, lucru manual, jocuri in nisip si alte experimente creative in care construim handmade diverse obiecte decorative, toate aceste activitati sunt menite sa stimuleze imaginatia, creativitatea si buna dispozitie.


Asadar, daca esti in cautarea unor activitati care sa le stimuleze celor mici spiritul artistic si creativ, noi, specialistii in materie de distractie si voie buna, te putem ajuta.


Ateliere de pictura si desen




Arta joaca un rol extrem de important in dezvoltarea creativitatii si stimularea imaginatiei in randul copiilor. Pictura si desenul ii ajuta sa fie cat mai relaxati si sa isi imbunatateasca abilitatile fizice si cele emotionale.


Copiii creativi sunt ingeniosi si inventivi. Ei vad lumea intr-o infinitate de culori si de aventuri.

Dedicati o zi din saptamana picturii si desenului. Puneti-le la dispozitie copiilor cele mai calitative produse si ajutati-i sa petreaca o zi frumoasa, vesela si colorata.



Pentru a marca aceasta zi a saptamanii, Arhi Design va propune un model de culori luminoase cu o capacitate de acoperire excelenta. Tempera Giotto Acrylic 12 culori este un produs ideal pentru hartie, panza, ceramica, lemn si plastic.




Din categoria produselor cu un grad mare de acoperire face parte si Tempera scolara 250 ml disponibila intr-o gama cu 9 nuante deosebite, extrem de rezistente la lumina.


Atelierul "creatie cu nisip"




Joaca in nisip este una dintre activitatile preferate ale copiilor. Cu siguranta, fiecare parinte are un loc ascuns in casa unde depoziteaza toate jucariile. Odata cu venirea anotimpului calduros, jucariile de sezon prind viata in gradina sau la locurile de joaca. Afara, in natura, cu mainile in nisip, copiii se distreaza copios, exersandu-si talentul. Mai mult decat atat, vechea colectie trebuie reinnoita, jucariile vechi si uzate cedadu-le locul altora noi si frumos colorate.


Asadar, daca sunteti in cautare de noi achizitii pentru a va completa arsenalul, la Arhi Design gasiti o gama variata de produse dedicata copiilor si "nisipului":




Atelier ludic - jocuri de societate


Pentru a avea o saptamana interactiva, jocurile de societate nu trebuie sa lipseasca de pe lista activitatilor recreative. Fie ca vorbim de jocuri cu zaruri, de gandire si imaginatie sau de investigatie, jocurile de societate distreaza atat copiii cat si adultii.


Astfel de jocuri vin la pachet cu o multime de beneficii si avantaje:

  • stimuleaza munca in echipa si cooperarea;

  • creeaza o atmosfera de fericire, voie buna si destindere;

  • sporesc creativitatea;

  • dezvolta perceptia vizuala si recunoasterea culorilor;


Printre jocurile cu zaruri preferate de copii, la Arhi Design gasesti si cateva modele destinate copiilor cu varste mai mici:


Atelierul Copilariei

Cu siguranta nu esti strain de jocurile copilariei care implicau adesea "saritul" peste masa de pranz, intarziatul la teme sau prelungirea programului de joaca pana la 10 seara.


Saritul corzii



  • Este unul dintre cele mai populare jocuri ale fetelor. Este un joc distractiv, energic si competitiv in acelasi timp, daca implica mai multi participanti.


Remi


  • Este un joc interactiv si competitiv. Se poate juca in maxim 4 persoane si este ideal pentru duminicile distractive intre prieteni sau in familie.


Balaceala de vara



  • Fie ca aveti o piscina gonflabila in curte sau mergeti la un bazin privat, balaceala de vara este in topul activitatilor preferate de majoritatea copiilor. Cei mici adora sa se stropeasca cu apa, sa-si rastoarne jucariile in piscina si sa inoate. Ca toata aceasta experienta sa fie una placuta atat pentru copii cat si pentru parinti, Arhi Design va propune o pereche de aripioare inotatoare Peppa Pig ce ii va ajuta pe cei mici sa invete tainele inotului si sa fie in siguranta in bazinele cu apa.

Contul meu Caută 0 lei