blog 2

Cat ii costa pe parinti, in medie, pregatirea unui ghiozdan pentru inceperea scolii?

Indiferent daca cei mici frecventeaza gradinita sau scoala, cumparaturile pentru inceperea unui nou an scolar reprezinta intotdeauna o cheltuiala suplimentara. Pentru a evita un posibil motiv de stres, cumparaturile trebuie facute din timp. Astfel, veti imparti suma necesara pentru rechizite si veti face cumparaturile pe etape. Desi magazinele reduc stocul de rechizite atunci cand nu este sezon, Arhi Design innoieste gama online de produse de papetarie si rechizite in fiecare an.

Un nou an scolar inseamna ca cele mai cautate produse sunt ghiozdanele si rucsacurile, si evident continutul necesar care difera in functie de varsta si anul de educatie scolara al copilului.

Pentru cei din clasele primare, in general, sunt necesare caiete de tip I, tip II si de matematica - aproximativ 2 bucati din fiecare, un caiet de biologie, un caiet cu foaie velina si un caiet tip vocabular. Pe langa acestea mai sunt necesare creioane colorate, carioci si rigla, coperte pentru carti si caiete, penarul care trebuie sa contina stilou, pix, pic, radiera, creion, ascutitoare si rezerve pentru stilou.


Untitled 7

Pentru ora de desen sunt necesare acuarele, bloc de desen, pensule si paharul pentru apa. Daca este vorba de un copil care merge la gradinita, este necesara achizitionarea de plastilina, plansa, hartie creponata, lipici, sabloane cu forme geometrice, si multe altele.


Avand in vedere volumul mare de rechizite necesare, precum si timpul si banii de care dispuneti, cel mai indicat este sa faceti cumparaturile online de pe magazine precum Arhi Design. Avantajul cumparaturilor online este ca puteti compara preturile din diferite magazine, si la anumite sume de bani puteti beneficia de transport gratuit.

Pe langa timpul economisit, care este surprinzator in comparatie cu plimbarile prin magazine, evitati aglomeratia si in acelasi timp puteti afla detalii importante despre produse din descrierea acestora. Poate ca in magazinele fizice nu exista in stoc produsele pe care le doriti, si fiind extra sezon, aveti posibilitatea de a gasi online oferte atractive.


Facand un calcul estimativ, rechizitele necesare unui nou an scolar ii costa pe parinti cel putin 400 de lei, uneori bugetul depasind chiar si 1000 de lei. Desi cele mai scumpe produse nu garanteaza intotdeauna calitatea, preturile lor sunt date in functie de imprimeuri si desene. Iar aici apare un alt avantaj al cumparaturilor online. Daca o fetita vede un ghiozdan cu printese in magazin, caiete cu personaje Disney si alte desene, cu siguranta va dori ce este mai atractiv, fara sa tina cont de pret. Online, nu mai exista aceasta problema, parintii facand cumparaturile fara prezenta copiilor.


Untitled 3

Asadar, este posibila inceperea unui nou an scolar si cu un buget mai mic. Tot ce trebuie sa faceti este sa doriti sa economisiti timp si bani facand cumparaturile online si din timp. Comparati preturile, alegeti produsele care sunt la oferta si incercati sa beneficiati de transport gratuit cumparand totul de pe un singur site.

Mai mult decat atat, puteti plati tot ceea ce cumparati in momentul livrarii, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa scoateti bani din buzunar pe loc, si nici nu veti avea surpriza sumei finale de la casa de marcat din magazin.

Contul meu Caută 0 lei