blog 7

Articole scolare care nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul unui elev

Luna septembrie - bucuria si emotia unui inceput de an.

Ca orice inceput de an scolar, emotia primeaza atat in randul copiilor cat si al parintilor, iar trecerea intr-o alta clasa este resimtita de fiecare elev in parte.

Pregatirile pentru acest moment sunt extrem de importante, intrucat in fiecare an apar noi cerinte legate de rechizitele necesare la scoala.

O intrebare care sta pe buzele tuturor parintilor odata cu inceperea scolii este legata de rechizitele pe care urmeaza sa le achizitioneze si de pretul acestora.

Pentru ca stim cat de incarcat de emotii si stresant in acelasi timp poate fi acest moment, noi iti punem la dispozitie o lista completa a celor mai importante articole scolare care nu ar trebui sa lipseasca din ghiozdanul unui elev.


Ghiozdan


Alegerea ghiozdanului potrivit poate fi o sarcina dificila pentru multi parinti. Este o activitate la care copiii trebuie sa ia parte, intrucat ei sunt "purtatorii" acestui "obiect magic" in care se ascund tot felul de instrumente necesare la scoala.



Penar

Un element important care nu ar trebui sa lipseasca din ghiozdanul unui elev este penarul. Majoritatea modelelor infatiseaza un design atractiv, colorat, imprimat cu personajele preferate ale copiilor, fapt ce transforma acest articol scolar intr-unul dintre cele mai indragite rechizite.

Dar pentru ca un penar sa fie si practic nu doar estetic, atentia voastra trebuie sa cada si pe functionalitatea acestuia. Asadar, daca esti in cautarea unui penar, iata cateva detalii de care ar trebui sa tii cont.


Top 3 - Instrumente de scris si colorat


Fie ca vorbim de un prescolar sau un elev de gimaziu, instrumentele de scris ocupa un loc fruntas pe lista rechizitelor ce nu ar trebui sa lipseasca din ghiozdanul scolarului.

Stilouri, pixuri, creioane, culori, markere, toate acestea ii sunt necesare elevului la scoala.


Caietele


De regula, pentru fiecare materie in parte este nevoie de un caiet diferit: romana sau matematica. In functie de profil, pot fi folosite si caiete de muzica, geografie, biologie sau blocuri de desen.

Tinand cont de varsta copilului, iti recomandam sa adaugi în lista de cumparaturi un numar cat mai mare de caiete. Pentru prescolari si elevi din clasele primare poti opta pentru caiet tip 1 sau caiet tip 2.

Pentru gimnaziu sau liceu, in schimb, Arhi Design te invita sa dai o raita prin raionul online de caiete de romana sau caiete de matematica.



Pentru ca începutul gradinitei, a scolii primare, a gimnaziului sau a liceului sa te gaseasca pregatit atat pe tine cat si pe copilul tau, iti recomandam sa faci din timp o lista cu articolele scolare de baza care ii vor fi necesare la scoala. Oricat de solicitant si obositor ti s-ar parea inceputul anului scolar, acest mic ghid propus de Arhi Design te poate scoate din impas si cu siguranta te va ajuta sa reduci timpul investit si energia consumata prin magazinele de profil.

Contul meu Caută 0 lei