CEAI, CIOCOLATA, CAFEA. ISTORIE, BENEFICII, RETETE - Oana Stefanescu

Cod produs: CARTI1537
55,54 lei
Livrare
DPD
Livrare gratuită peste 200 lei, 3-5 zile lucrătoare (termeni și condiții)
15,00 lei
Plată
Plata se efectuează ramburs, cu cardul, sau prin transfer bancar.

Produs indisponibil pentru comandă

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Vezi alte produse

Descriere produs

Cartea cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata.   Despre ceai: - istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; - fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; - sortimente de ceaiuri.   Despre cafea: - istoria cafelei; - metode de preparare a cafelei; - despre cafenele renumite; - producatorii de cafea.   Despre cacao: - arborele de cacao; - povestea caselor celebre de ciocolata.

Caracteristici

  • Alte detalii: Format carte: 14,5 x 17 Numar pagini: 224 Culoare interior: policromie ISBN: 978-973-724-020-0 Data publicatie: 11.01.2011 Editura All
  • Brand: Arhi Design